Pétfürdői Közösségi Televízió: a UPC 502-es csatornáján

Hol találod a Pétfürdői Közösségi Televízió-t? Melyik csatornahelyen van a Pétfürdői Közösségi Televízió a UPC-nél? A Pétfürdői Közösségi Televízió TV-csatornát a UPC 502-es csatornahelyén találod.

Csatorna neve:Pétfürdői Közösségi Televízió
Csatorna helye a UPC kínálatában:502
Tematika:helyi csatornák, egyéb
Csatorna nyelve:-
Hang:-
Képarány:-
UPC-csomagok:

Változások

A Pétfürdői Közösségi Televízió kapcsolódó bejegyzései a UPC csatornalista változásait tartalmazó hírek között:

2016-06-24A UPC digitális csatornakínálata 2016. június 24-én új helyi csatornával bővül. A Pétfürdői Közösségi Televízió a Digital Mini, Digital Bronze és Digital Gold csomagokban érhetőek el az 502-es csatornahelyen, a Várpalota, Pétfürdő, Berhida, Inota, Inotai készenléti lakótelep, Peremarton-Gyártelep vételkörzetben.

Nincs mai ajánló

Csomagok

UPC

Változások

  • 2018-01-01 - A SportM műsorcsatorna 2018.01.01-től kivezetésre kerül a digitális csatornakínálatból (Bronze, Gold, Mini).
  • 2018-01-01 - A Sundance TV kivezetésre kerül a digitális csatornakínálatból (Gold).
  • 2018-01-01 - A Sundance TV HD kivezetésre kerül a digitális csatornakínálatból (Gold).
  • 2017-12-05 - A Digital Gold programcsomag csatornakínálatából kivezetésre kerül a Disney Junior csatorna (308 csatornahely).
  • 2017-10-03 - A Digital Gold csomagban elérhető AXN White csatorna az 53-as csatornahelyen megújult tematikával és arculattal, ezután Sony Max néven érhető el.

További változások

Mi ez?

Ez a UPC digitális csatornakiosztása. Kereshető, rendezhető, szűrhető TV csatornák csatornaszámmal.

Mire jó ez?

Megtudhatod, hogy melyik csatornát melyik csatornahelyen találod. Mondjuk megnézted a port.hu-n, hogy lesz egy jó film este valamelyik egzotikus csatornán, amit egyébként sosem nézel (pl. Galaxy). De van egyáltalán ilyen csatorna a csomagodban? Ha igen, akkor hol keresd? Ne kapcsolgasd végig a teljes UPC-kínálatot, inkább verd be fent a keresőbe a csatorna nevének néhány betűjét...

Miért kellett ez?

Előfizetési csomag váltásakor nem kaptam semmiféle információt a UPC aktuális csatornakiosztásáró. Jelenleg (2016 eleje) a UPC-honlapon csak egy PDF-fájl van fent, ami nem abc-sorrendben és nem is csatornahely szerint, hanem tematikusan csoportosítva tartalmazza a TV-csatornákat. Sem ez a PDF, sem annak kinyomtatott változata nem a legpraktikusabb, ha egy konkrét csatornát keresel. Ezért készült a fenti kereső.

Ez nem is jó!

Időnként frissítem az adatbázist, de ha hibát találsz, akkor itt jelezheted:

  • dovenyi + kukac + a Google levelezőszolgáltatása