Film+2: a UPC 49-es csatornáján

Hol találod a Film+2-t? Melyik csatornahelyen van a Film+2 a UPC-nél? A Film+2 TV-csatornát korábban a UPC 49-es csatornahelyén találtad.

Csatorna neve:Film+2
Státusz:2017.07.03-tól a Film+2 csatorna megújult arculattal és tematikával, RTL Gold néven szerepel a csatornakínálatban.
Csatorna helye a UPC kínálatában:49
Tematika:filmek, sorozatok, szórakoztató programok
Műsor a port.hu-n:port.hu
Csatorna nyelve:hun
Hang:-
Képarány:16:9
UPC-csomagok:
  • UPC digital bronze
  • UPC digital gold

Változások

A Film+2 kapcsolódó bejegyzései a UPC csatornalista változásait tartalmazó hírek között:

2016-09-01A Film+2 már Digital Bronze csomaggal is elérhető. A korábban a 49-es csatornahelyen elérhető Film+2 ezentúl a 14-ös csatornahelyen érhető el a Digital Bronze és Digital Gold csomagokban.

Nincs mai ajánló

Csomagok

UPC

Változások

  • 2018-01-01 - A SportM műsorcsatorna 2018.01.01-től kivezetésre kerül a digitális csatornakínálatból (Bronze, Gold, Mini).
  • 2018-01-01 - A Sundance TV kivezetésre kerül a digitális csatornakínálatból (Gold).
  • 2018-01-01 - A Sundance TV HD kivezetésre kerül a digitális csatornakínálatból (Gold).
  • 2017-12-05 - A Digital Gold programcsomag csatornakínálatából kivezetésre kerül a Disney Junior csatorna (308 csatornahely).
  • 2017-10-03 - A Digital Gold csomagban elérhető AXN White csatorna az 53-as csatornahelyen megújult tematikával és arculattal, ezután Sony Max néven érhető el.

További változások

Mi ez?

Ez a UPC digitális csatornakiosztása. Kereshető, rendezhető, szűrhető TV csatornák csatornaszámmal.

Mire jó ez?

Megtudhatod, hogy melyik csatornát melyik csatornahelyen találod. Mondjuk megnézted a port.hu-n, hogy lesz egy jó film este valamelyik egzotikus csatornán, amit egyébként sosem nézel (pl. Galaxy). De van egyáltalán ilyen csatorna a csomagodban? Ha igen, akkor hol keresd? Ne kapcsolgasd végig a teljes UPC-kínálatot, inkább verd be fent a keresőbe a csatorna nevének néhány betűjét...

Miért kellett ez?

Előfizetési csomag váltásakor nem kaptam semmiféle információt a UPC aktuális csatornakiosztásáró. Jelenleg (2016 eleje) a UPC-honlapon csak egy PDF-fájl van fent, ami nem abc-sorrendben és nem is csatornahely szerint, hanem tematikusan csoportosítva tartalmazza a TV-csatornákat. Sem ez a PDF, sem annak kinyomtatott változata nem a legpraktikusabb, ha egy konkrét csatornát keresel. Ezért készült a fenti kereső.

Ez nem is jó!

Időnként frissítem az adatbázist, de ha hibát találsz, akkor itt jelezheted:

  • dovenyi + kukac + a Google levelezőszolgáltatása